Real Sociedad – CA Osasuna

Slabe deset poena i samo jedan pobjeda. To je bez sumnje vrlo slaba ravnoteža, što je Osasuna svakako prisutna u tekućoj sezoni nije. Real Sociedad s druge strane, ove godine iznenađujuće uspješan i stvarno bore europskih kupova, jedno oko, dok je mogao zaviriti preko četvrtom mjestu, što Unibet depozita jamči Ligu prvaka za sljedeću sezonu.

To je vidio da dom najboljih momčadi u Španjolskoj još niste učinili. U siječnju, postupno su se natjecali protiv Seville, u kontekstu Copa del Rey popela dva puta protiv Barcelone, a prošle je stajao na temelju Real Madrid, te u Bet-at-home minimalni koeficijenti svim slučajevima izgubljeni. Stoga moram otkloniti prošlosti poraz Atletico nekako njegov četvrti bitno nepoodskočilo.

Protiv Pamploni će ispuniti ulogu jasnog favorita, kao i zato što s tim protivnik je ubijen u susretu prošlog osam samo jednom. Baskijski cjelini, štoviše, nema novih problema s ozljedama.


Samo ovaj dvoboj propušta Inigo Martinez, koji je vladao u Madridu, inače bi to bilo u San Sebastián završena.

Gosti će imati u ovoj igri, ništa za izgubiti. Oni Bet-at-home bonus nadopunjavanja su svakako iznenađenje i potvrditi da je njegova četiri uhrane izvući iz posljednjih pet utakmica nije slučajnost. U svakom slučaju klub iz Pamplone mora početi pobijedio s pravilnosti. Doista, posljednji put protiv Malage mogao dobiti pune bodove ako vaš protivnik brzo usporediti konačnu 1: prvi

Na tržištu igrača su Los Rojillos nije pretjerano aktivan, samo ojačao obranu i onaj branitelj Nikola Vujadinovic, koji je prethodno radio, a golman Salvatore Sirigua, koji je bio u Parizu pala na poziciji trojke, trebalo mu je sigurno veći opterećenje igraće i prethodni angažman u Sevilli nije bio uspješan.

Posjet trener Petar Vasilyevich je zadovoljan pojačanjima. “Važno je da smo poboljšanje, posebno u defanzivi”, istaknuo je tu činjenicu na pre-match press konferenciji. “Mislim da je naš protivnik igra vrlo dobro, što se vidi na njegovoj poziciji u tabeli. Može unutra i vani, te je sveobuhvatan tim uravnotežena u svim aspektima.”