Massimo – emoțional persoane

Câteva zile în urmă m-am trezit și, derularea prin fluxul de știri, s-a speriat. Mi-brusc s-a părut că am ratat ceva. Ar trebui să fie Massimo Carrera, a făcut ceva foarte rău, – m-am gândit trezi. Probabil, au Crimeea. Sau a spus ca profesor – este o vocație, nu o profesie. Sau chiar a trimis, ca președinte al Filipine, Uniunea europeană și la dracu’. Gluma la o parte, iar sentimentul de a fi șef “Spartacus”, au declarat război informațional nu m-a părăsit, chiar și după ce am băut două cești de cafea tare. Am un interviu, desigur. Dar nu numai despre , care tot s-a discutat. Încă de care nimeni nu a observat.

Nu, eu nu sunt luate în serios – este de a răspunde la dvs. nedumerire despre război. Pur și simplu, brusc, m-am prins la gândul că înainte de aceste două interviuri despre Massimo în Rusia, nimeni nu a vorbit de rău. Mai întâi, el a rămas un om, care fusese numit în locul , apoi pur și simplu amuzanta italian, care iese îmbrățișa cu jucatori din propria echipa de pe teren după un câștig meciuri. Dar el încă nu a fost personaj negativ până dimineața. Pentru că este imposibil de a negativ a vorbi despre un om, de la care toate se transformă. Privesc niciodată nu se va ocupa. Majoreta împreună cu el, cu , dorește să “Spartacus” de victorii. De aceea am fost extrem de surprins de “nu este” și “eu nu înțeleg de ce joacă “Spartacus”.

Mi se părea că ei sunt, de asemenea, fanii de acest lucru în sine “Spartacus”. Și cel mai important, pentru mine n-a fost clar de ce. Echipa de pe primul loc, doar-doar la natura i-a smuls complexă câștiga “o Parte”. De ce anume acum? – m-am gândit.

Dar ce sa întâmplat, sa întâmplat. Cred eu este important? Categoric nu, Mino despre a vorbit, ca nu a plecat cu durere în . Aș vrea, în loc Massimo a acestor două interviuri nu a fost? Categoric, da.

Massimo – emoțional de oameni, cred că totul este de înțeles. Emoționale oamenii pot strălucit, de a inspira și motiva alte persoane. Ei sunt capabili de a găsi cuvintele potrivite s-ar părea nerealiste situații, comunicarea sincer cu oameni dificili. Merge mânerul ei pot, da. Ei pur și simplu fantastic dezvoltat astfel de lucru ca empatia. Capacitatea de a uita-te la lumea prin ochii altei persoane. Acestea pot, în adevăratul sens al anima proprie de energie, pentru a deschide aparent oameni care noi punctul de capacitățile lor. Ei pot face din legume talent. În viața ta, de asemenea, există astfel de oameni, sunt sigur. Iar dacă există, atunci știi că sunt toate cele de mai sus pot pentru oricine, în afară de noi înșine.

Depresia – aici este partea a tuturor acestor ardere ochi, discursuri, și saloanele de cuvinte despre “uimitorul “. Eu serios mi-e teamă că Massimo Carrera poate cădea în depresie. Iar împreună cu el – și “Spartacus”.

Desigur, aici se poate începe această surda este bravadă despre “el este un adult om, ce fel de depresie” și tot în acest spirit. Desigur, nu intră adult om în depresie din cauza unui interviu fostului șef. Deși este extrem de , în plan profesional față de om, pe care tu, de facto, el însuși i-a chemat la echipa, un interviu. A doua, , el poate, în general, nu citesc. Nu, Carrera – nu de 15 ani, elevă, el nu va fi tăiat venele. Dar el este un om viu, ca și noi cu tine.

În cazul în care echipa pierde brusc următoarele trei jocuri (care este un “Zenit”, “Rostov” și CSKA, astfel încât probabilitatea de a exista), iar proprietarul clubului lor de marcă pro “rușine” și “doborât pilot”; în cazul în care echipa brusc va începe să se simtă nervos, și nu “, bl*getheight!”, și cineva dintre jucători va fi nemulțumit de orice acțiune Massimo, sau într-o echipă și nu se întâmplă revolta și disperarea, iar astfel de cazuri au fost; când în ochii jurnaliștilor Carrera brusc nu va fi amuzanta italian, și “ordinară”; când el va auzi un bâzâit în propria adresă, însoțită de un banner “” pro și scrisori despre “valorile” și “spirit”; când toată de bătrâni veterani, care au și care nu au de a face cu “Spartacus” va exprima propria “phi”; atunci când toate dintr-o dată din mâini, cum se întâmplă de obicei, ca in bowling, el trebuie neapărat, NEAPĂRAT își va aduce aminte de acest lucru “nu”, ” văzut pe bordură”, și, eventual învață despre interviu . Și acest lucru nu-i va ajuta. Ca și “Spartacus”. Ei pur și simplu se scufundă mai adânc în depresie.
recomandăm: pariuri sportive Favbet – Cititi mai multe despre Favbet și pariuri sportive Netbet – vedea