Kerran huhtikuussa hän tapasi Presidentti

Artikeln källa: Betway

Guardiola sanoi, että hän aikoi huomenna lehdistötilaisuuden, ja kysyi Presidentti. Kuten kävi ilmi, Gaspart on jo suunniteltu loma Sveitsissä ja ei näy. Lopulta, Guardiola on voittanut kuusi mm-kilpailuihin, hän kertoi lehdistölle hänen päätöksen. Se on käsittämätöntä Englannissa, joka PEP aina arvostettu.

“…En tiedä, missä muualla pelata, mutta haluaisin muuttaa Englantiin. He ovat rehellisiä. Muistan, kun pelasin old Trafford se on uskomaton tunne, sanoi Guardiola vuonna 2001 vuonna….”

5. Hän on kirjailija

Noin Guardiola kirjoittanut useita erinomaisia kirjoja, mutta tiesitkö, että hän ja kirjailija?

Vuonna 2001 vuonna hän julkaisi kirjan “Minun kansani, minun jalkapallo” mukana kirjoittamassa kanssa Lou Martin ja Miguel Rico, useimmat kunnioitetaan urheilu toimittajia Espanjassa. Jotain elämäkerta, jotain – opas jalkapallo, tämä on olennainen kirja kaikille faneille katalaani.

On vain kaksi ongelmaa. Ensimmäinen – kirja on saatavilla vain katalaanin kieli, ja toinen – se on yleensä ole käytettävissä. Se on, se on ohi ja ei uusintapainos. PEP itse tavoitteena ei ole palauttaa kirjan hyllyillä huolimatta mahdollisia voittoja.

Haluatko tietää, miksi Louis van Gaal puhutuimmista Guardiola hänen toimikautensa kuin pelaaja? Mitään ei tehdä, tämä kirja on nyt lähes näkymätön.

6. Hänen ensimmäinen pokaali oli vaatimaton, mutta erittäin tärkeä

Puhutaan paljon diskantti hänen ensimmäinen kausi Barcelonassa, mutta se ei ollut ensimmäinen, palkinnot Guardiola valmennus ura. Vuotta aiemmin hän oli saavuttanut otsikko alueellinen Mestarien neljännellä jako “Barca B”. Ole kovin tyylikäs, mutta erittäin tärkeää.

“- On yksi jännittäviä hetkiä, urheilu-ura, kertoi PEP-voiton jälkeen. Erittäin äänekäs henkilö, joka voitti kaikki….”

“Barca B” oli täydellinen hänelle: hän ei pyri olemaan nähnyt, hän oli enemmän kiinnostunut työstä lasten kanssa, koska hän oli juuri lopettanut uransa. Se vain kävi niin, että tämä pieni ryhmä oli ensimmäinen askel valmennus voittaa.

Miksi pelaajien Sarja Ja voi sopeutua Valioliigan
ESPN toimittaja Michael Cox puhuu ongelmista, joita pelaajat mestaruuden Italia siirtyä Englantiin.

Seurat englanti Premier League yhä useammin varovainen tutkimuksen tilastolliset indikaattorit mahdollisuuksia rekrytoida ennen sopimuksen allekirjoittamista. Kuitenkin, rooli analyytikot on usein ymmärretty väärin. Se ei ole yksinkertaisesti partiotoiminta yksittäisiä pelaajia ja seurantaa prosenttiosuus sen tarkka siirto – se on tärkeää harkita paljon yleisempi trendi. Monet asiantuntijat viettävät paljon aikaa nähdä, miten suorituskyky on erilainen kuin yhden mestaruuden toiseen.

Erityisesti valmentajat ja seurat EPL varovainen tehdessään sopimuksia pelaajien kanssa kilpailevat Italian Serie A. Jos et noudata toteutettujen liiketoimien viimeisten viiden siirtää Windows, se on tuskin mahdollista löytää tarina, jossa on onnellinen loppu.

Täydellinen luettelo kesä-2013 on seuraava:

Mathieu Flamini, Emiliano Viviano (Arsenal)
LIBOR Kozak (Aston Villa)
Juan Cuadrado (Chelsea)
Martin Stekelenburg (Fulham)
Abel Hernandez (Hull City)
Esteban Cambiasso, Gökhan Inler, Yohan Benalouane (“Leicester City”)
Mario Balotelli (Liverpool)
Stefan Jovetic (Manchester City)
Sergio Romero, Matteo Darmian (“Manchester United”)
Eduardo Vargas, Mauricio Isla (“CRC”)
Xherdan Shaqiri (Stoke City)
Safir Taider (Southampton)
Emanuele Giaccherini, Modibo Diakite Ja Andrea Dossena, Ricky Alvarez (Sunderland)
Federico Fernandez (Swansea)
Erik Lamela (Tottenham)
Jose Holebas, Miguel Britos, Victor Ibarbo (“Watford”)
Antonio Nocerino, Marco Borriello, Pablo Armero, Angelo Ogbonna, Pedro Obiang (“West Ham”)

Yhteensä 31 soitin suoraan siirretty Serie Premier League viimeisen 2,5 vuoden aikana. Yli puolet välittömästi jätti tämän hankkeen, hän palasi Italiaan (vaikka, jotkut olivat lainassa). Näistä pelaajista huomattava vaikutus pelin hänen tiiminsä on ollut, on se, että Cambiasso.
Vi rekommenderar också: Sportingbet