Jälkeen sensaatiomainen voitto Euroopan mestaruus

Jälkeen sensaatiomainen voitto Euroopan mestaruuden Portugalissa aloittaa karsinnat kampanja world Cup Venäjällä. Alkoi portugalin erittäin huonosti: tappio 0:2 Sveitsistä. Mitkä ovat syyt epäonnistumisen joukkue Fernando Santos?

Johtaja voittajat Euroopan mestaruus, Cristiano Ronaldo ei ole onnistunut toipumaan vahinkoa lopullinen Euroa. Real Madrid eteenpäin pitäisi olla toiminnassa ensi viikolla, ja vaikka portugali on ollut tehdä ilman häntä.

Ronaldo Basel ei ole saapunut, mutta ensimmäisen minuutin kentällä meni Eder – kirjoittaja Golden goal Euro. Eteenpäin oli aktiivinen ensimmäisen viisitoista minuuttia, hän osui epätarkka laukaus Sommer ja teki alennus uhattuna Bernardo Silva. Pelaaja, “Lille” oli liuennut kentällä, ja on aivan oikein korvattu Santos tauko.

Toinen sankari em – Rui patrício tiistai-iltana osoittautui myös ole paras tapa. Syönnin jälkeen Ricardo Rodriguez on vapaapotku lensi nurkkaan, lähellä maalivahti portugalin, kuitenkin, että toinen ennen lakon otti askeleen eri suuntaan ja oli pakko pelastaa hänen joukkue. Vaikutus Sveitsin patrício heijastuu suoraan eteenpäin, ja Ambolo ilman ongelmia ei päättynyt pallo laittaa isännät eteenpäin. Tämä maalivahti “urheilu” on poikkesivat valinta viime mm-kisoissa. Sitten kohta hyökkäys Portugali passiivisesti näytti Eder. Tiistaina kaikki oli takaisin normaaliksi.

Kuitenkin tappion joukkue Santos – paitsi hedelmiä maalivahti on virhe ja inertia etulinjassa. Ensimmäisen puolen tunnin pelin, portugalin ollut paljon enemmän huoleton jalkapallo kuin se oli. Euroa. Rafael Guerreiro sekä pari kuukautta sitten, vaelteli koko vasen puoli, oikea pelannut Cedric, kuitenkin, Keski Keskikenttäpelaajat Portugali ei ollut aikaa vakuuttaa laitapuolustajat, ja Sveitsin on paljon mahdollisuuksia lupaava vastahyökkäyksiä.

Tavalliseen trio keskikentällä (Sanches Adrien Silva William Carvalho) keskikenttäpelaaja “Bavaria” tilalle Joao Moutinho. Moutinho on edelleen mahdollisuus antaa leikata läpi puolustuksen, mutta kuljettaa työmäärä vastaavia yksi, joka ei Sanches enää pysty. Lisäksi tämä, se on erittäin ilmeetön peli osoitti, William Carvalho toinen tavoite gate patrício kahdesti näköinen extrat.

Heikko keskikenttä, yhdistettynä ilman Ronaldo täysin tuhottu kone, että Santos olisi oltava Euro. Kompakti puolustaa portugali epäonnistui, ja hyökkäys ei suju Ranskassa.

Ehkä ainoa valopilkku Euroopan Mestarien tiistaina, se oli Ricardo Quaresma, joka tuli korvata 68. minuutti. Keskikenttäpelaaja oli jatkuvasti yrittää voittaa kilpailijat yksi yhteen (usein onnistuneesti) ja hung rangaistusalueella. Muita vaihtoehtoja hyökkäys portugalin Basel ei ole esitetty, mutta kookas hyökkääjä, joka voi voittaa taistelun toisessa kerroksessa jälkipuoliskolla, Santos oli poissa.

Vaarallisin hetki portugalin syntyi sen jälkeen, kun yksilön toiminta cuaresma. Keskikenttäpelaaja “Besiktas” murtautui rangaistusalueen oikealta laidalta ja keskitti takayläkulmaa. Laukaus Nani suoraan sanottuna epäonnistunut, mutta eksyksissä Sommer. Vain tavoite postitse tallennettu Sveitsi huono loppu, joka on joukkueen Vladimir Petkovic ei ole ansaittu.

Suosittele: lukea ja yhtiö – lue ja kasino bonus ja viimeisellä sivulla sponsoriltamme – sivun