Bayern je potvrdio budućih dolazaka Süleho Rudy

Ove sezone je još uvijek u svojoj polovici, Bayerna, ali to izvješća sljedeća dva Bundesliga pojačanja za 2017/2018 godinu.


Za Hoffenheim u ljetnom premjestiti na Bavaria branič Niklas Sule i veznjak Sebastian Rudy, njemački majstor sve danas i službeno potvrđeno …

21-godišnji Sule u pitanju prijenos i Bayern će potpisati ugovor na pet godina, mediji budući da je krajem prošle godine nagađalo da je zbroj od 25 milijuna eura. Rudy je u Hoffenheim je ugovor završava i budućnost kao slobodan Online kladionica Bet365 igrač u Münchenu dogovorili trogodišnju suradnju s.

“Vrlo smo zadovoljni što Niklas Sule i Sebastian Rudy će doći u Bayern. Prijenos dviju njemačkih Bet365 minimalni koeficijenti predstavnika predstavlja ulaganje u budućnost kluba. Sebastian Rudy dolazi besplatno u pogledu Niklas Süleho smo našli sa Hoffenheim fer rješenje”, rekao je predsjednik Bayerna Karl-Heinz -Rummenigge.

Sule je na njegovu kreditnu dosad, jedan start za njemačku reprezentaciju i postigao ga u kolovozu prošle godine u prijateljskom dvoboju s Finskoj. Rudy je Unibet depozita iskusan u tom smislu, već je obukao dres nacionalnog tima 14x.

“Dolazak u München za mene je apsolutni san. Želim tamo osvojiti naslov”, raduje se novom angažman Rudy.