Å spytte i Premier League

Så beæret en spiller som er i alderdommen, kan man nyte livet av fotball pensjonert. Men nei. Southall er ikke nok. Han spilte en syv år. For det meste bodde i periferien av engelsk fotball. Spilte svakt på den tiden, “Stoke city”, gjorde en god jobb i “Frigg”, besøkte “Sowande”, “Doncaster”, “York” og “Shrewsbury”. Så til League of Wales, som skinte i “Rila”. Og i 1999-2000-sesongen hadde en kort, men minneverdig retur av Neva i Premier League. Når “Bradford” mistet keeper på laget, legendariske mål-Keeper fant sted på the gate “kuker” i kampen mot svært sterke på den tiden Leeds. “Molde” tapt, Southall tapte med to mål, men reddet klubben fra hvor mye trøbbel. Nok av Posen bare i 2002 i en klubb i den tredje divisjon “Dagenham & Redbridge”. Jobben som trener, men så innså jeg at det ikke var hans.

Everton, uten deres lang vakt gate, var på utkikk etter en etterfølger. Navn som Thomas Mure og Paul Gerrard allerede glemt, for ikke å nevne Steve Simonsen. Ikke begrunnet invitasjon av Richard Wright. Bare med ankomsten av keeper Nigel Martin, problemet ble løst. Og med Tim Howard i mål karameller. Her kan ikke bare vinne siden laget igjen Store Nev.

Mesterskapet i England gikk sin midten, men Chelsea er fortsatt henger i den andre ti. Yuri usynin råder “aristokrater” til å revurdere sine prioriteringer i retning av Cup-konkurranser.

På bakgrunn av disse resultatene, som Chelsea, kan man lure på, ikke en tid for laget forskjellige er de prioriterte? Det er nå den tiden på året når kampene kommer den ene etter den andre turneringen gir vei til turneringen, to kamper i uken er ikke oppfattes som en stor byrde, og det blir normen. Trenerne hadde for å ta hensyn til dette og for å fordele krefter i menigheter avhengig av viktigheten av hvert enkelt spill.

For alle klubbene i England er innenlandske mesterskapet er i toppen av pyramiden prioriteringer. En slags Hellig Gral, som skal aldri bli glemt. Som kjemper om tittelen, noen av plass i Champions League, andre for en plass i Europa League, og resten er for overlevelse eller bare opp for året. Den nasjonale Cupen, Europa League og spesielt ligacupen ofte lider fordi klubbene er lunken, hvis vi løse viktige problemer i sin Liga.

Fra år til år, trenere kan bare litt justere balansen i kraft av menigheter, så ofte klubber deltar i de samme turneringene og sette de samme oppgavene. Men, dette gjelder ikke for Chelsea i sesongen 2015/2016. Svak start, noe som i utgangspunktet syntes å være bare midlertidig problemer, eskalerte til en krise, noe som nesten førte til katastrofe. Et sted dypt i andre halvdel av tabellen, en tunge sett av poeng – det er hva som møtte nåværende medlemskap i “aristokratiet.” Bak nesten to tredeler av sesongen, men laget er fortsatt nærmere nedrykksstriden enn til sin vanlige plass på toppen av tabellen. La oss være ærlig, hvis du drømmer om ti første til å si farvel det er fortsatt tidlig, her i Europa og spesielt i ligachampion fire Londonere allerede har til å vinke farvel.

For de resterende 16 kamper før slutten av sesongen teamet mister en leder “Arsenal” og “Lester” 19 poeng – en avgrunn. “Tottenham”, som ligger på fjerde linje nærmere, men ikke mye det 14 poeng. For mesterskapet bekjempe andre klubber, men selv komme til de fire sterkeste vil bli ansett som et mirakel. Ikke å tenke på fremtiden å ta farvel til elite divisjon, selvfølgelig, ville være farlig og hensynsløs, men de er for gode til å snakke om dette på alvor: det er minst tre lag, som ligger under “aristokrater”, hvis inkompetanse er ikke mindre skremmende, og som har problemer er enda større.

I et nylig intervju med Guus Hiddink hadde å si om den avsides av ledere, og på den avstanden til kanten av avgrunnen som de tre siste, og også minnet om nødvendigheten av konsentrasjon, aktivering for å samle mest mulig poeng. Generelt, for å forstå opp eller ned for ofte ser treneren feilet, det var for tidkrevende, Nederlenderen snakket om dette.