17. syyskuuta 2000, tulevat viisi kertaa voittaja

17. syyskuuta 2000, tulevat viisi kertaa voittaja Kultainen pallo on ylittänyt kynnyksen “La Masia”. Tuolloin ruipelo poika Rosario oli vain kolmetoista.

Helmikuussa 2001, Messi pelasi ensimmäisen ottelun Barcelona (Infantil B) ja teki maalin, mutta toinen peli sai minut ajattelemaan hänen vanhempansa siitä, onko pysyä katalonian pääkaupungissa. Jo toisella minuutilla ottelun “Ebre Escola”, Argentiinan hard yhteinen murtui pohjeluu vasemman jalan. Varmasti johtajuutta “Barcelona”, salainen sopimus lupaava maksamaan hoidon Leo (kalliita pistoksia kasvuhormonien) ja löytää työtä hänen isänsä, kuvitellut alussa uran nuori lahjakkuus hieman eri tavalla. Mutta Messi ei aio antaa periksi.

Vähemmän kuin kolme vuotta, Argentiinan hyökkääjä hyppäsi joukkue useita ikäisille, ja entinen valmentaja katalonian joukkue, Frank Rijkaard anna hänen tehdä hänen debyytti ensimmäinen joukkue. Se on tärkeää, että Messi tapahtuma järjestettiin 16. marraskuuta 2003 ystävyysottelun Porto, joka tuolloin johti Jose Mourinho.

Kummallista, Messi debytoi ensimmäistä joukkue ja sitten liittyi virallisesti “Barcelona B”. Se tapahtui samalla kaudella, 11. Maaliskuuta, 2004, ottelussa vastaan “Barcelona”. Valmentanut toinen joukkue uudelleen Gratacos näki, että Lionel on lisätty huomattavasti fyysisen kunnon ja antoi hänelle paikka. Ennen ensimmäistä peliä, hän kehotti Argentiinan:

“…Älä ole huolissasi. Pelata kuten koulutukseen. Jos jotain menee pieleen – älä hermostu; seuraava ottelu taas pelataan. Sitten taas. Mutta sen jälkeen, kun neljäs epäonnistunut peli, lähetän sinut takaisin nuoriso!…”

Messi oli lähellä epäonnistumista, mutta hänen neljäs ottelu, vastaan “Girona”, teki maalin ja oli paras kentällä.

16. lokakuuta 2004, Messi on pelannut ensimmäisen ottelun espanjan Liigassa. Debyytti putosi täsmälleen katalonian Derby Espanyol. Argentiinan kanssa naurettava numero “30” takana kahdeksan minuuttia ennen loppuvihellystä korvata Kannella. Leo pelasi kantaa oikea laitahyökkääjä ja ole osa tätä tehtävää varten viiden vuoden ajan.

Ensimmäisen maalin Barcelonan Messi sijoitettiin 1. toukokuuta 2005. Home-ottelu esimerkkejä “Blaugrana” beat pois Segundu “Albacete” – 2:0. Argentiinan hyökkääjä tuli kentällä vuonna 87. minuutti, korvaa Samuel Eto ‘ o. Kun yksi vallankumouksen toisen käden hänen nimensä on jo tulostaulu palaa camp Nou. Messi avustaa toinen taikuri – Ronaldinho.

Elokuussa Barcelona, jälleen kerran puolustaa itseään, hän kilpaili palkinnosta Joan Gamper. Kutsuttu vieras – “Juventus”. Muuten, voit tehdä niin Catalans ei – 2:2 ja rangaistus-sarja oli vahvempi kuin Juve, mutta se ei ole siitä. Se on tässä pelissä Messi teki sen todella puhua itsestäni: 18-vuotias poika ajoi erityisesti ikä puolustus Juventus. Thuram, Cannavaro, Zambrotta, Vieira – he kaikki muista nimeä Messi.

Katso myös kumppanimme sivu: lue lisää ja yhtiö – arvostelu Nordicbet ja viimeisellä sivulla sponsoriltamme – näytä lisää